Capaci

Waterproof tassen exclusief verkrijgbaar bij gallery DeKuS

Dry Bags 100% handmade
in SURINAME

De coole, unieke & hippe dry bags van Capaci onderscheiden zich van alle andere dry bags doordat ze 100% in Suriname met de hand worden gemaakt en uitsluitend gebruik wordt gemaakt van restmaterialen. De verschillende modellen zijn zeer in trek bij kampeerders, hikers, rafters & strandliefhebbers. De modellen Kriki, Skwalla en Liba kun je bijvoorbeeld ook gebruiken als fototas, laptoptas of hippe schooltas. De handige rugzakmodellen of de ‘cross shoulder’ modellen zijn enorm geschikt voor op de fiets. Handig voor in de stad, naar je werk of naar school. Deze oer originele Surinaamse dry bags kunnen zeker tegen een stootje en tegen het Nederlandse weer. Kijk ook eens naar de limited editions van Capaci: model Sula in de kleuren van de Surinaamse vlag of de Rasta zijn daar een voorbeeld van.

Capaci Dry Bags - Waterproof tassen

Het verhaal achter Capaci

Jop Fitz-Jim, CEO van Capaci Suriname vertelt enthousiast hoe Capaci is ontstaan en waarom ze zo enorm trots zijn op de ontwikkeling van dit mooie, duurzaam & 100% handmade in SU product. Het moederbedrijf van Capaci Suriname wilde hun CO2-voetafdruk verminderen. Ze bedachten een mooie manier om hun restmateriaal van de tentdoeken om te zetten in een nieuw duurzaam product. Na 2 jaar productontwikkeling werd in 2016 op de ‘Made in Su’ beurs de eerste Capaci Dry Bags gepresenteerd.

Capaci Waterproof tassen logo
Als snel vonden de verschillende modellen hun weg naar de kampeerders, hikers, rafters & strandliefhebbers. De modellen werden uitgebreid en er zijn limited editions uitgebracht. ‘Dat Capaci reuze gordeldier betekent en alle modellen zijn vernoemd naar water (Libi, Skwala, Kriki, Sula, Tompu & Pahu) is natuurlijk geen toeval’ zegt Jop Fitz-Jim. ‘Het ontwerp van onze dry bag is geinspireerd op dit prachtige dier. Helaas wordt het reuze gordeldier in Midden & Zuid Amerika met uitsterven bedreigt. Capaci & haar partners dragen graag bij aan het beschermen en behouden van het reuze gordeldier. We are proud to give back!’

Customers Reviews

5/5
De Skwala is absoluut een topper om als fototas te gebruiken. Ideaal voor op reis, strand en water. Geen korreltje zand en geen spatje water meer in m'n toestel en…..deze coole dry bag lijkt niet op een cameratas en trekt dus geen dieven aan. Lekker safe!
5/5
They are as good as they say!! I have 4 Capaci bags and they do the job. Thanks Capaci!

Blijf op de hoogte en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Uitschrijven kan op elk moment.