Lucy's Handmade Soap

Ambachtelijke zeep gemaakt met veel lobi

De zeep van ‘Lucy’s handmade soap’ wordt met heel veel lobi, zorg en gevoel gemaakt. Lucy werkt vooral met natuurlijke ingrediënten en vetten zoals o.a. rijstban olie. Dit is een koudgeperste olie, rijk aan actieve ingrediënten die onder andere vrije radicalen afweren om veroudering van de huid tegen te gaan. Ze werkt ook altijd met shea butter. Dat is dé superfood onder de natuurlijke vetten voor de huid. Daarnaast werkt ze veel met kokos, olijf & castorolie. Normaal gesproken wordt er in een commercieel gemaakt stuk zeep 5 tot maximaal 8 essentiële oliën/vetten verwerkt. ‘Lucy’s handmade soap’ verwerkt altijd het maximale aantal van 8 essentiële oliën/vetten in haar zeep.

In het assortiment van ‘Lucy’s handmade soap’ zit een bijvoorbeeld een scrub zeep (Sea salt spa bar), een diep reinigende zeep (Blue night moon / Sranan), detox zeep (Neony detox) & een anti-rimpel zeep (Cocobana). Nieuw in het assortiment is de 100% vegan sopo ‘Licuorice hibiscus’.

Lucy's Handmade Soap Producten

Het verhaal achter Lucy's handmade soap

Lucy het gezicht achter het merk ‘Lucy’s handmade soap’ beschrijft zichzelf als een bezige bij, moeder van een tweeling (hand vol) die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Ze heeft jarenlang voor haar werk in het buitenland gewoond, ver buiten de landsgrenzen van Suriname. Daar heeft Lucy, bij gebrek aan goede Surinaamse producten, uitgezocht hoe ze zelf zoutvlees kon gaan maken. Ook ging ze experimenteren hoe ze het beste gerookte vis of kip kon maken. Of er werd dagenlang brood en zoete bollen gebakken.

1_GalleryDeKuS_handmadesoapbylucy_Sranan

Gelukkig voor ons, woont & werkt Lucy nu in Nederland en heeft ze zich gestort op het maken van zeep! Natuurlijk niet zomaar een zeep. De ‘Lucy’s handmade soap’ zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. Lucy doet voorafgaand eerst grondig research over de ingrediënten, de oliën, de additieven, de werking en last but not least: het design. De ambachtelijke handgemaakte zeep van Lucy zijn bovenal gemaakt met zeer veel liefde, gevoel en betrokkenheid. Lucy zelf straalt als ze over zeep praat, maar zegt wel op een serieuze toon: ‘Ik zou graag willen dat men mijn zeep uitprobeert en het vergelijkt met hun huidige bad/zeep producten. Ik sta open voor alle commentaar & feedback. Zo alleen kan ik mijn producten verbeteren.’ Het is het zeker de moeite waard om een stuk zeep uit het assortiment van  ‘Lucy’s handmade soap’ uit te proberen. De stukken zeep zijn elk zo’n ca 110 – 120 gram per stuk, dus je hebt heel veel bad plezier!

Customers Reviews

5/5
Wat een prachtige stukken zeep. Je merkt direct dat het een ambachtelijk, handgemaakte zeep is. Je huid droogt niet uit, je kunt het dagelijks meerdere keren gebruiken zonder dat je droge of een schilferige huid krijgt. Normaal gesproken kan mijn huid niet tegen zeep, maar wonder boven wonder nu wel!!?? Dank je wel Lucy. Zeker nu, dat het vele handen wassen het nieuwe normaal is geworden.
5/5
Mijn favoriete zeep is Fruity Goodness, maar Yo Carrot Go en Aoe Wonder zijn ook heerlijk!! Lekker rijk, creamy en vooral zacht voor de huid. Ik koop ze vooral om als cadeau te geven, maar vaak kan ik zelf de verleiding niet weerstaan om ze te gebruiken.

Blijf op de hoogte en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Uitschrijven kan op elk moment.