Afrotoonz

Afrotoonz heeft speciaal in 2013 voor de viering van 150 jaar afschaffing slavernij (1 juli 1863) een Keti Koti T-shirt ontworpen. Deze limited edition Keti Koti T-Shirts zijn nog steeds actueel. Elk jaar wordt op 1 juli in Suriname en in Nederland de afschaffing van de slavernij herdacht. Wil je dit ook vieren met een Afrotoonz Keti Koti limited edition T-Shirt? Er zijn er nog een paar op voorraad in verschillende kleuren, rood, geel, appel groen en wit. Kijk snel bij Keti Koti Limited Edition en kies jouw favoriete Keti Koti T-shirt

Afrotoonz zijn de funky karakters die zijn uitgegroeid tot een brand van Caps & t-shirts tot sneakers. De grafische stijl, organische vormen en lijnen zijn geïnspireerd op geuren, kleuren, patronen & ritmes uit de Surinaamse cultuur door naar Afrika en terug.

Afrotoonz Producten

Het verhaal achter Afrotoonz

Naast de bekende Afrotoonz T-Shirts Ogri boi, King Koyeba, Keti Koti maakt Kae Solo grote (muur)schilderingen & Streetart in Nederland en Suriname.

Kae Solo Afrotoonz

Kae Solo heeft ook een aantal streetart projecten & een aantal solo expo’s op zijn naam staan.

Customers Reviews

5/5
Afrotoonz heeft absoluut te gekke humor cartoonz Tshirts. Ogri Boi is mijn favoriet. Ik heb er een paar, Chi Ching is ook on top of my list. Koop wel een maatje groter dan je normaal draagt. Ze vallen kleiner uit. Maar iig dikke 5 *. Hoop dat er snel nog veel meer Afrotoonz designs gaan komen.
5/5
Ik heb al jaren de Keti Koti t-shirts van Afrotoonz. Elk jaar wordt deze shirts op 1 juli uit de kast getrokken. Ik heb ze in verschillende kleuren. Ben er blij mee. Volgend jaar moet er maar een nieuw ontwerp gemaakt worden voor het jubileum jaar 2023. Volgens mijn zonen is Afrotoonz echt SICK! (Die hebben weer andere Afrotoonz Tshirts ;-))

Blijf op de hoogte en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Uitschrijven kan op elk moment.
Geverifieerd door MonsterInsights