De KuS Kerst Surprise Box

DE Kus Kerst surprise box bomvol gevuld met handmade in SUriname producten

Met De KuS Kerst Surprise Box ga je zeker een prettige kerst tegemoet! Deze keer is de Surprise Box omgetoverd tot een KERST surprise box. Wan Switi Kresneti, of te wel Fijne Kerst!  En dat lukt zeker met deze bomvol handgemaakte Surinaamse producten gevulde kerst surprise box ter waarde van €80 of zelfs meer voor slechts €49,95! 

NU OOK: De KuS Kerst Surprise Box XL€79,95 met veel extra’s en gratis verzending.

Laat je verrassen, want de inhoud van elke De KuS Kerst Surprise box is uniek en nooit hetzelfde. 

Wat kan er in deze De KuS Kerst Surprise box zitten: 
Matoekoe of Lloyd Strijder Design kunst ansichtkaarten, een SIORIBAN kokosnoot  waxinelicht , een Eco Kerst kalebasbal beschilderd door een Surinaamse kunstenaar, een prachtig stuk handgemaakte zeep van Lucy of Surinaamse chocolade producten van Tan Bun Skrati. Het prachtig geschreven debuutroman Dubbelbloed van Etchica Voorn of misschien wel een mooie design tas van Floh-Jo  of een van die schitterende Kerstster van Verre. Het kan allemaal! De KuS pakt goed uit met deze kerst, want het uitpakken moet een echt Surinaams feestje worden. Fijne Feestdagen!

De KuS Kerst Surprise box

Het verhaal achter De KuS Surprise box

Gallery De KuS ondersteunt met de opbrengst van de ‘De KuS Surprise box’ projecten in Suriname. Deze keer wordt ACT Suriname door de Speciale Kerst Editie surprise box ondersteunt door het aankopen van de producten die gemaakt worden door Trio en Wayana inheemse vrouwen in het zuiden van Suriname.

Veel organisaties zetten zich in voor de bescherming van het Amazone regenwoud. Amazon Conservation Team Suriname zet zich op een unieke wijze in voor de bescherming van onze  natuur door een jarenlange samenwerking onze inheemse volkeren in het Zuiden van Suriname. 

De missie van de Stichting Amazon Conservation Team Suriname (ACT Suriname) is om in partnerschap met inheemsen en marrongemeenschappen te werken aan het beschermen en behouden van de biodiversiteit, cultuur en traditionele gezondheidszorg binnen de grenzen van Suriname.

De inheemsen zijn door de eeuwen heen de traditionele bewoners en gebruikers van het bos en staand daarom in de programma’s van ACT centraal voor de bescherming van het tropisch regenwoud.

De KuS Kerst Surprise box is een verrassend kerstcadeau, maar ook voor een verjaardag, Bigi Yari, Jubileum of gewoon  jezelf. 

Met de aankoop van De KuS Kerst Surprise box steun je de Surinaamse Kunst & Craft sector.

HELP ONS HELPEN!  

Customers Reviews

5/5
Ik kreeg De KuS Surprise box van een vriend als cadeau. Wat onwijs leuk om dit uit te pakken! Je valt echt van de ene verrassing in de andere. Super leuk om te krijgen. En last but not least, ik las dat je hiermee ook een goed doel steunt in Suriname. Ik zeg DOEN!
5/5
Dit is echt een prijspakker van jewelste hoor. Er zit echt mooie Surinaamse producten in. Tan Bun Skrati chocolade, kalebas kerstballen, kunst, echt lekker zeep handmade by Lucy en als klapper had ik het mooie boek van Etchica Voorn, Dubbelbloed. Echt een aanrader.

Blijf op de hoogte en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Uitschrijven kan op elk moment.