De KuS Sranan Uma Surprise Box

soso lobi Valentine Surprise box

DE Kus Sranan Uma surprise box bomvol gevuld met handmade in SUriname producten

De KuS Sranan Uma Surprise box is bomvol gevuld met mooie handgemaakte producten uit Suriname ter waarde van €80 of zelfs meer voor €49,95!

Laat je verrassen, want de inhoud van elke De KuS Surprise box is anders. De producten van Gallery De KuS zijn stuk voor stuk uniek, ‘one of a kind’ en handgemaakt. 

Wat kan er in De KuS Surprise box zitten:

Warda Marica zilveren geëmailleerde oorstekers of een van haar prachtige kettingen. SIORIBAN coco lampu waxinelichthouder, een LOBI kalebasbal beschilderd door een Surinaamse kunstenaar, een prachtig stuk handgemaakte zeep van Lucy of Surinaamse chocolade producten van Tan Bun Skrati. Het prachtig geschreven debuutroman Dubbelbloed van Etchica Voorn of misschien wel een mooie design tas van Floh-Jo. Het kan allemaal!

De KuS zorgt er in ieder geval voor dat het uitpakken een echt Surinaams feestje wordt. 

De KuS Sranan Uma Surprise box

Het verhaal achter De KuS Surprise box

Bollywood_olifant

 

Gallery De KuS kan met de opbrengst van de ‘De KuS Surprise box’ weer nieuwe startende creatieve ondernemers in Suriname steunen. Daarvoor worden nieuwe materialen; bijvoorbeeld verf, garen, stoffen etc. opgestuurd, zodat zij zich weer verder kunnen ontwikkelen. Maar het helpt ons ook weer om nieuwe producten van deze starters in te kopen. Creativesoul597 is daar een voorbeeld van, een handwerk wonder. Door haar te ondersteunen kunnen we voor de Nederlandse markt weer mooie nieuwe unieke ontwerpen uit Suriname toevoegen aan onze webshop. 

 

 

 

De KuS Surprise box is een verrassend cadeau voor een verjaardag, Bigi Yari, Jubileum of gewoon voor zomaar iemand te verrassen of jezelf. 
Met de aankoop van De KuS Surprise box steun je de Surinaamse Kunst & Craft sector.

HELP ONS HELPEN!  

Customers Reviews

5/5
5/5

Blijf op de hoogte en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Uitschrijven kan op elk moment.