Lloyd Strijder Design

Lloyd Strijder Design
surinaamse 'ART Brut'

Lloyd Strijder is de kunstenaar achter het merk LSD, Lloyd Strijder Design. Deze unieke kunstenaar, met een unstoppable energie, ademt kunst, leeft van design en wil niets liever dan de hele dag creëren.  Deze super begaafde outsider artiest van Surinaamse afkomst beschildert alles! De hele wereld is zijn ‘blank canvas’. 

Lloyd Strijder Design Schilderijen

Het verhaal achter Lloyd Strijder Design

Lloyd Strijder, geboren op 14 mei 1966 in Paramaribo Suriname. Lloyd ging na de lagere school naar de MULO & Technische School. Van 1987 – 1994 ging hij naar Nederland om de opleiding aan de Grafische School te volgen. In het Amsterdamse kunst circuit  van de jaren 80 kwam hij in aanraking met Graffiti & POP ART en ging zich daarin specialiseren. Wegens ziekte moest Lloyd vroegtijdig zijn studie afbreken waarna hij in 1994 terugkeerde naar Suriname. Lloyd Strijder heeft in Suriname diverse kunst exposities gehad o.a. DSB bank, KKF en in diverse keren deelgenomen aan de jaarlijkse kunstbeurs Suriname. Vanaf 2010 heeft hij regelmatig expo’s bij Gallery De KuS gehad aan de Fred Derbystraat en later bij De KuS aan de Aukalaan 1 te Uitvlugt. 

lloyd

Sinds juli 2021 verblijft Lloyd Strijder in Nederland. LSD producten is o.a.bij Outsider Art Gallery Amsterdam Hermitage en bij SEXYLAND in Amsterdam Noord te bezichtigen. 

Customers Reviews

5/5
5/5

Blijf op de hoogte en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Uitschrijven kan op elk moment.