Starlightz-Sterren Van Verre

magische sterren van verre

Sprankelende sterren met een vriendelijke en veilige uitstraling. Een fusie van Indiase tradities en westers ontwerp, met gepassioneerde mensen als schakel. De moderne ontwerpen sluiten schitterend aan bij de klassieke kunst van handgeschept papier. De kleinste details verhullen het fijne vakmanschap. Tientallen stukjes gekleurd papier, honderden gestanste gaatjes, gecombineerd met traditionele zeefdruktechnieken. Een ster voor elke sfeer en stemming, van sprookjesster tot kerstdecor, extravagant tot simpel, elke ster straalt een warme gloed. 

Starlightz Sterre van Verre Producten

Het verhaal achter Sterre van Verre

VAN VERRE ziet een product niet alleen als gebruiksvoorwerp, maar als cultuurdrager en een middel om mensen te inspireren, te verbinden en in beweging te brengen. Elk handgemaakt product is uniek en vertelt het verhaal van de handen van het vakmanschap

Van Verre selecteert duurzaam design met culturele inslag: kwalitatieve producten met echte, blijvende culturele waarde. Traditionele producten met respect voor mens en natuur. Producten met minder van meer en meer van beter.

1-blumenfrau

DE STARLIGHTZ worden in Goa gemaakt door Earth Friendly, duurzaam op vele vlakken. Een ecologische, sociale, verantwoorde betrokkenheid bij mens en milieu, een feestelijke ster uit een warme omgeving. Naast de verantwoorde sterren biedt het assortiment ook verantwoorde snoeren, displays & tafelstandaard. Een brandveilige TUV-gekeurde ster voor een veilig warm licht.

Customers Reviews

5/5
Van de week de Kalea red besteld en de volgende dag al ontvangen!! Deze kerstster is zo mooi! Kleuren zijn prachtig, echt een feestje voor mijn raam.
5/5
Ik had de kerstster voor mn moeder gekocht, maar heb besloten hem zelf te houden, ha ha. Ik ga er gelijk een paar extra bestellen, perfect Sinterklaas kado!

Blijf op de hoogte en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Uitschrijven kan op elk moment.